printlogo

رئیس کل بیمه مرکزی درباره اولویت های اصلاحات قانون بیمه شخص ثالث، از بازگشت کارکرد حمایت از بیمه گذاران به صندوق تامین خسارت های بدنی، تناسب حق بیمه ها با میزان ریسک راننده ها و خودروها به عنوان مهمترین محورها یاد کرد.
کد خبر : 557
تاریخ انتشار : 11 تیر 1393 13:22:00

محمد ابراهیم امین با تاکید بر اینکه قوانین بیمه ای تمامی کشورها به دنبال الزاماتی برای حمایت از بیمه شدگان است ، گفت : تاسیس صندوق تامین خسارت های بدنی هم در همین جهت در قانون پیش بینی شده بود که با قانون سال 1387 خدشه ای بر کارکرد آن وارد شد.

محمدابراهیم امین با انتقاد از برداشت های نادرستی که از منابع صندوق تامین خسارت های بدنی صورت می پذیرد ، گفت: منابع این صندوق تنها باید برای بیمه گذاران و حادثه دیدگان ناشی از حوادث رانندگی هزینه شود و حتی مسئولیت ورشکستگی شرکت های بیمه نیز در این صندوق پیش بینی شده است.

رئیس شورای عالی بیمه با اعلام این موضوع که خودروهای ایمن و راننده های با احتیاط باید از تخفیف های بیمه ای برخوردار شوند، از پیش بینی های لازم برای اعمال این موارد در اصلاح قانون خبرداد و ابراز امیدواری کرد تعیین مصادق و ابزارهای نظارت مالی به شورای عالی بیمه واگذار شود.

محمد ابراهیم امین به پیچیدگی و تخصصی بودن برخی از محتواهای ارائه شده در اخبار اشاره کرد و گفت : وظیفه رسانه ها این است که تعادل اطلاعاتی د ر جامعه برقرار و برای تثبیت امور بدیهی اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه در صنعت بیمه کشور با مشارکت مردم ریسک های جامعه مدیریت می شود ، گفت : نظام بیمه گری نظام پاداش و تنبیه برای کاهش ریسک با رویکرد بازرگانی و اقتصادی است.

رئیس کل بیمه مرکزی اضافه کرد شرکت های بیمه گر ابتدا خسارت ها را مدیریت می کنند و سپس هزینه ها را بر اساس آن تنظیم می کنند، روشن است که بدون اعتماد متقابل کسی بیمه نامه تهیه نمی کند و برای تحقق این هدف باید توانایی مالی، اراده مدیریتی و ساختار و تشکیلات منظم و متناسب وجود داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه از صنعت بیمه کشور حمایت جدی نمی شود ، گفت: صنعت بیمه چون ریسک می پذیرد و دارای نوعی محافظه کاری ذاتی است، امنیت و آرامش را به عنوان یک ارزش در جامعه ایجاد می کند اما رویکرد کلی جامعه و حتی رسانه ها به سمت بیمه، رویکردی منصفانه نیست و با پیش داوری همراه است.

محمد ابراهیم امین با اشاره به اینکه کارکرد بیمه ایجاد امنیت در جامعه با استفاده از دارایی های خود مردم است ، گفت : بیمه باید منتفع باشد تا فعالیت های آن برای جامعه مفید باشد.

رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به کمبود ادبیات مکتوب در صنعت بیمه گفت ذخایر اطلاعاتی زیادی در شرکت های بیمه وجود دارد که نیازمند بازسازی و بازیابی است.

رئیس کل بیمه مرکزی درباره هدف بیمه مرکزی ازطرح موضوع توانگری در صنعت بیمه هم گفت: بدیهی است که شرکت های بیمه باید بر اساس توانایی های سرمایه ای خود ریسک را بپذیرند و بیمه مرکزی هم ابتدا اطلاع رسانی های لازم را انجام داد چرا که مردم حق دارند بدانند که چه شرکت هایی متناسب با دارایی های خود تعهد ایجاد کرده اند.